Landstingets logo

Vi söker dig som vill jobba med frågor rörande gymnasieåldern, flytta hemifrån, vuxenblivande samt frågor som handlar om att klara av sitt vuxna liv. Hos oss finns möjligheter till utbildning och utveckling, det är en arbetsplats för dig som gillar utmaningar.

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Länsverksamhet Habilitering riktar sig till personer med varaktiga funktionsnedsättningar orsakade av medfödda/förvärvade sjukdomar och skador i centrala nervsystemet, utvecklingsstörning samt personer med autismspektrumstörning. Med våra insatser vill vi minska de svårigheter som funktionsnedsättningen kan medföra i det dagliga livet, skapa förutsättningar för ett gott liv och delaktighet i samhället. Inom länskliniken, arbetar ca 100 medarbetare.

Region Västernorrland söker

Psykolog till Habilitering, Sundsvall

Anställning Tillsvidareanställn från och med 2019-09-16 .

Arbetsuppgifter

På Habiliteringskliniken i länet arbetar 14 psykologer och i Sundsvall finns 9 tjänster. I arbetet ingår psykologiska utredningar och diagnostisering med neuropsykologisk inriktning samt stöd och behandling till ungdomar och vuxna och deras familjer. Som psykolog arbetar du även med konsultation och handledning i personalgrupper, metodutveckling och personalutbildning. Samarbete med andra vårdgivare och organisationer ingår.

I arbetet utgår vi från varje individs unika behov och förutsättningar och har specialistkunskap om hur funktionsnedsättningar kan påverka vardagsliv, hälsa och utveckling. Arbetet sker i team där personal med medicinsk, pedagogisk, psykologisk och social kompetens samverkar.

Du kommer ha en tillsvidareanställning inom förvaltningen med tillfällig placering på kliniken.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad psykolog. Erfarenhet av olika psykologiska behandlingsmetoder är önskvärt. Du har ett gott bemötande, arbetar flexibelt och självständigt samt främjar god teamsamverkan. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Placeringen är i Sundsvall och teamets upptagningsområde är Härnösand, Timrå, och delar av Sundsvall.

Körkort erfordras.Vid eventuell intervju ska du ha med dig ett utdrag från Polisens belastningsregister, register 442:14.

Låter det intressant ?

Välkommen med din ansökan!

Upplysning

  • Sveriges psykologförbund - Pettersson Marie-Louise , Telenr: 060-135263
  • Enhetschef - Skagius Kerstin , Telenr: 060-182995
  • Enhetschef - Ellene Christina , Telenr: 070-1916968

Ansökan

Din ansökan ska ha kommit in till Region Västernorrland senast den: 2019-09-08


Visa annons som pdf