Landstingets logo

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Regionledningsförvaltningen har i uppdrag att stödja kärnverksamheternas processer inom olika kompetensområden. Förvaltningen ger också stöd och kvalitativa underlag till regiondirektören och politikerna.

Region Västernorrland söker

Steriltekniker till Sterilteknisk verksamhet,Sollefteå

Anställning Vikariatsanställning från och med 2019-08-26 till och med 2019-12-31 .

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en steriltekniker till Sollefteå för ett vikariat med start 190826 eller enligt överenskommelse, till och med 191231, med chans till förlängning.

Arbetsuppgifterna omfattar sedvanligt förekommande uppgifter på sterilteknisk enhet. Arbetstiderna är förlagda måndag till fredag under dagtid.

Kvalifikationer

Du som söker ska ha genomgått sterilteknikerutbildningen och ha godkända betyg från yrkeshögskolan.
God fysik är en förutsättning för att klara arbetet, eftersom det innebär tunga lyft. Flexibilitet och förmåga att hitta lösningar är andra egenskaper vi vill att du ska ha för att kunna göra omprioriteringar och förändringar vad gäller arbetsuppgifterna. Då en del av arbetet innehåller registrering och arbete i olika IT-system krävs det att du att du är van vid datorn som arbetsredskap och att du snabbt kan sätta dig in i nya system.

B-körkort krävs då man ibland behöver hjälpa varandra på sterilenheterna över länet.
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Välkommen med din ansökan!

Upplysning

  • Enhetschef - Sundling Lena , Telenr: 070-270 54 91
  • Kommunal Västernorrland - Söderström Carina , Telenr: 0660-891 46
  • Vision - Molin Lena , Telenr: +4662019514

Ansökan

Din ansökan ska ha kommit in till Region Västernorrland senast den: 2019-07-14


Visa annons som pdf