Landstingets logo

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Region Västernorrland söker

Undersköterska till Kardiologen Sundsvall

Anställning Vikariatsanställning från och med 2019-09-02 till och med 2020-03-01 .

Arbetsuppgifter

Kardiologavdelningen är profilerad mot hjärtsjukdomar med 35 vårdplatser inklusive hjärtintensivplatser. Vi vårdar patienter med hjärtsjukdomar som kärlkramp, hjärtinfarkt, hjärtsvikt, arytmier, postoperativ vård samt övriga patienter som är i behov av hjärtövervakning. De flesta av våra patienter har telemetri- och eller ischemiövervakning. På avdelningen görs hjärtultraljud och arbets-ekg direkt av vår egen BMA.

Arbetet som undersköterska på Kardiologavdelningen innebär kvalificerad vård av akut sjuka patienter i ett högt arbetstempo. Arbetet på avdelningen innebär förutom patientomvårdnad mycket provtagning, EKG-tagning, dokumentation samt att ta och bedöma vitalparametrar.

När du börjar hos oss erbjuder vi dig en individuellt anpassad introduktion såväl som mentorskap på plats.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har genomfört vård- och omsorgsprogrammet eller motsvarande som samtidigt har goda språkkunskaper i svenska. Har du erfarenhet av akutsjukvård är detta meriterande för detta vikariat. Meriterande är även genomförda kurser inom akutsjukvård eller kardiologi.

Du som söker är en strukturerad och noggrann person som tar ansvar för sin arbetsuppgift. Du har lätt att anpassa dig till ändrade omständigheter och ser en stolthet i att leverera högkvalitativa resultat. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Detta är en vikariatsanställning perioden 2019-09-02 till 2020-03-01.

Varmt välkommen med din ansökan!

Upplysning

  • Enhetschef - Karlsson Malin , Telenr: +4660182837
  • Enhetschef - Giek Johanna , Telenr: +4660181437
  • Kommunal Västernorrland - Berglin Susanne , Telenr: 060-182217

Ansökan

Din ansökan ska ha kommit in till Region Västernorrland senast den: 2019-07-21


Visa annons som pdf