Landstingets logo

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villkor. Vi erbjuder allmäntandvård, sjukhustandvård och har specialisttandvård inom en rad olika områden.

Folktandvården Matfors söker nu tandsköterskor. Kliniken ingår tillsammans med klinikerna i Kvissleby, Nacksta och Ånge i ett verksamhetsområde som präglas av gott samarbete på och mellan arbetsplatserna i ett positivt och inspirerande arbetsklimat. Matfors ligger 1,5 mil väster om Sundsvall.

Region Västernorrland söker

Tandsköterskor till FTV Matfors

Anställning Tillsvidareanställn från och med 2019-09-01 .

Arbetsuppgifter

Vi på Folktandvården Matfors söker nu 2st tandsköterskor.

Som tandsköterska hos oss är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att assistera åt både tandläkare och tandhygienister. Du kommer också att arbeta med pass där du samarbetar med tandhygienist och tandläkare. Det finns även möjlighet att jobba med barntandvård där du hjälper till med profylax. Du har även möjlighet att delta i receptionsarbete, som exempelvis tidsbokning av patienter.

Du kommer att få bra stöd och handledning och chansen att bidra till vårt positiva arbetsklimat och tillhöra en positiv arbetsplats.

Tjänsten är en tillsvidareanställning och tillträde enligt överenskommelse.

Kvalifikationer

Vi söker dig med tandsköterskeutbildning och du kan kommunicera på svenska i såväl tal som skrift.

Vi ser att du är kvalitetsmedveten, ansvarstagande och har kunden i fokus. Du har ett gott bemötande, arbetar flexibelt och självständigt samt främjar god teamsamverkan. Du är tillmötesgående och har en förmåga att kunna hjälpa andra, såväl patienter som kollegor. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi trivs på arbetsplatsen, det kommer du också att göra.

Varmt välkommen med din ansökan till oss!

Upplysning

  • Enhetschef - Wahlén-Nordlund Ingela , Telenr: +46 70 354 38 64
  • Vision - Arvidson Anna , Telenr: 070-393 17 22

Ansökan

Din ansökan ska ha kommit in till Region Västernorrland senast den: 2019-08-04


Visa annons som pdf