Landstingets logo

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Region Västernorrland söker

Medicinsk sekreterare psykiatrisk jourmottagning Sundsvall

Anställning Tillsvidareanställn från och med 2019-09-02 .

Arbetsuppgifter

Avdelningen 7 är en psykiatrisk enhet i Sundsvall för patienter med oklara psykiatriska tillstånd samt för patienter med beroendesjukdomar. På enhetens 14 vårdplatser vårdas också patienter med drog- eller alkoholabstinens som kräver akut medicinsk vård samt patienter med missbruks- och beroendeproblematik som kräver planerade slutenvårdsinsatser. På enheten arbetar totalt 38 personer där arbetsgruppen består av läkare, sjuksköterskor, skötare och medicinska sekreterare.

Din placering blir på den psykiatriska jourmottagningen som är en integrerad del av avdelning 7. Jourmottagningen tar emot akuta besök från hela länet. Under jourtid ingår även ett uppdrag att ta emot BUP patienter från 16 år och uppåt. Jourmottagningen är bemannad med 2 medicinska sekreterare, 2 sjuksköterskor/skötare samt 1-2 läkare dagtid.

Du blir en av totalt två medicinska sekreterare och du förväntas ha överblick över administrationen av patientflödet samt in- och utgående remisshantering. På mottagningen använder vi journalsystemet Systeam Cross där du kommer att arbeta med sedvanliga arbetsuppgifter, exempelvis skrivning av diktat. Då vi ingår i en länsverksamhet med gemensam skrivkö förväntas det att samtliga medicinska sekreterare tar ett gemensamt ansvar för denna.

Hos oss erbjuds du god arbetsmiljö, flexibla arbetstider och goda utvecklingsmöjligheter. Som nyanställd får du individanpassad inskolning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har utbildning som medicinsk sekreterare. Erfarenhet från dokumentation inom psykiatrisk verksamhet samt vana från Systeam Cross är meriterande.

Du som söker är en strukturerad person som planerar, organiserar och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt. Din samarbetsförmåga är god och du har en förmåga att se och ta hänsyn till det större perspektivet. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Upplysning

  • Enhetschef - Larsson Joakim , Telenr: +4660182773
  • Vision - Larsson Maria , Telenr: +4666089732

Ansökan

Din ansökan ska ha kommit in till Region Västernorrland senast den: 2019-07-18


Visa annons som pdf