Landstingets logo

Är du utbildad sjuksköterska med intresse av att läsa vidare till Intensivvårdssjuksköterska? I så fall, se hit!

Nu har du chansen att få en unik möjlighet att prova på yrket som intensivvårdssjuksköterska genom vårt aspirantprogram på Intensiven i Örnsköldsvik.

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Region Västernorrland söker

Sjuksköterska till aspirantprogram Intensiven, Örnsköldsvik

Anställning Tillsvidareanställn från och med 2019-12-02 .

Arbetsuppgifter

Länsverksamhet Operation och Intensivvård söker nu två sjuksköterskor till aspirantprogram för Intensivvård vid Intensivvårdsavdelningen i Örnsköldsvik.

Vi är ca 35 medarbetare på vår avdelning. Vi har en trivsam atmosfär med gott samarbete mellan yrkeskategorier som vi värnar om. Här arbetar vi 2 helger av 5 och treskift.

Aspirantprogrammet är ett strukturerat inskolningsprogram där du som grundutbildad sjuksköterska erbjuds arbete hos oss med en tjänst i förvaltningen. Du följer ett program där du successivt får hantera svårare arbetsuppgifter allt eftersom kunskapsnivån ökar och du får internutbildning under tiden.

Du kommer att arbeta tillsammans med en handledande Intensivvårdssjuksköterska i ett tvärprofessionellt team som består av sjuksköterskor, undersköterskor, anestesiläkare och fysioterapeut.
Arbetet som Intensivvårdssjuksköterska är väldigt varierande och stimulerande. Det sker en ständig utveckling inom intensivvården och den avancerade medicinska teknik är en stimulerande faktor.

När du sedan vidareutbildar dig till Intensivvårdssjuksköterska får du lön under studietiden. När din utbildning är klar anställs du på vår avdelning.

Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad sjuksköterska. Meriterande för denna tjänst är arbetslivserfarenhet från sjuksköterskeyrket, gärna inom akutsjukvård.

Vi lägger särskilt stor vikt vid personlig lämplighet och vi ser att du är flexibel, där du lätt kan anpassa dig efter rådande omständigheter. Du trivs med att samarbeta med kollegor och du värnar patientens behov. Det är viktigt att du är noggrann i ditt yrke och har en positiv inställning.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval vilket innebär att anställningsintervjuer kan bli aktuellt innan ansökningstiden har gått ut.

Denna tjänst avser en resursanställning vilket innebär en tillsvidareanställning i Region Västernorrland men med en tillfällig placering på Intensivvårdsavdelningen i Örnsköldsvik.

Låter det intressant?

Varmt välkommen med din ansökan!

Upplysning

  • Enhetschef - Edman Anethe , Telenr: +4666089195
  • Enhetschef - Lundin Maria , Telenr: +4666089194
  • Kommunal Västernorrland - Arcordh Jessica , Telenr: +4666089194

Ansökan

Din ansökan ska ha kommit in till Region Västernorrland senast den: 2019-11-12


Visa annons som pdf