Landstingets logo

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik. Akutmottagningen i Örnsköldsvik ingår i länsverksamheten för Akutmottagning och Ambulans och är till för alla patienter som kräver specialistvårdens akuta resurser. Vi möter dagligen människor i livsavgörande ögonblick och vårt fokus ligger på akuta insatser och vårt driv är att alltid utvecklas och bli bättre.

På akutmottagningen i Örnsköldsvik är vi ca 55 anställda, fördelat på 35 sjuksköterskor och 20 undersköterskor.

Vi söker nu Sjuksköterskor till vår verksamhet.

Region Västernorrland söker

Sjuksköterskor till Akutmottagningen Örnsköldsvik

Anställning Tillsvidareanställn från och med 2020-01-01 .

Arbetsuppgifter

Att arbeta som sjuksköterska på Akutmottagningen innebär ett omväxlande arbete i och med att du möter och vårdar patienter i alla åldrar och med ett brett spektrum av diagnoser. Här träffar vi alla patienter innan alternativ behandling utförs på annan enhet och vi har ett bra och nära samarbete med övriga enheter inom Specialistvården.

I rollen ingår att prioritera och fördela arbetsuppgifter inom teamet, läkemedelshantering, omvårdnad, bedömning och prioritering av patienter, att utföra undersökningar och behandlingar samt assistera läkaren vid behandlingar, undersökningar och provtagningar. I rollen ingår även att rådgöra och guida patienter gällande egenvård m.m. Utöver detta tillkommer även ansvar över tilldelat område enligt överenskommelse.

I rollen förväntas du även bidra till enhetens utveckling och att bibehålla en god arbetsmiljö. Samarbete är viktigt för oss i och med att vi arbetar teambaserat och att vi kontinuerligt samarbetar med övriga enheter.

Vi erbjuder goda möjligheter till kompetensutveckling. När du börjar hos oss får du en introduktion och är du nyutbildad deltar du även i vårt fördjupade introduktionsprogram för nyutexaminerade sjuksköterskor som pågår under ditt första år hos oss. I programmet ingår både praktisk träning, teori samt grupphandledning. Vi erbjuder också utbildningar både internt och externt inom länsverksamheten, t. ex. i ATSS. För att säkerställa och befästa kunskaper genomför vi även återkommande repetition av genomförda utbildningar. Traumasimuleringar bedrivs regelbundet.

Vi har individuell lönesättning, individuella scheman och vi har även kompetenstrappa för att säkra, behålla och utveckla våra kompetenser i syfte att nå uppsatta mål och ge patienten en säker vård och ett gott bemötande.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Det är meriterande om du har utbildning alternativt erfarenhet av arbete inom akutsjukvård. Vi ser att både du som är erfaren sjuksköterska och du som är ny i din yrkesroll kan bidra till vår verksamhet med en positiv inställning och engagemang.

Som person är du strukturerad, stabil och har en god samarbetsförmåga. I och med att det är en omväxlande arbetsplats finns det behov av att vara flexibel och även initiativtagande för att lösa och hantera de situationer som uppkommer.

Vill du vara med och bidra till en god arbetsmiljö och trivsel på arbetsplatsen är du den vi söker.

Varmt välkommen med din ansökan!

Upplysning

  • Enhetschef - Håkansson Liza , Telenr: +4666089139
  • Vårdförbundet - Wedin Jenny , Telenr: +4666089136

Ansökan

Din ansökan ska ha kommit in till Region Västernorrland senast den: 2019-11-17


Visa annons som pdf