Landstingets logo

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Den regiondrivna primärvården är organiserad inom förvaltningen Hälsocentralerna Västernorrland. Uppdraget är att på lika och jämställda villkor tillhandahålla en nära hälso- och sjukvård till länsinvånarna, utan avgränsning vad gäller sjukdom, ålder eller patientgrupper.

Hälsocentralen Gilleberget ligger i Skönsberg ca 3 km norr om Sundsvalls centrum. Skönsberg är Sundsvalls största stadsdel och omtalas som en stad i staden. Några hundra meter ned mot havet ligger strövområden och promenadvägar i Ortviksparken, där det också är nära till småbåtshamnen. Till Skönsberg finns goda bussförbindelser. Hälsocentralen Gilleberget är en hälsocentral med ett mycket gott arbetsklimat och god kamratskap i personalgruppen.

Region Västernorrland söker

Specialist i allmänmedicin till Hälsocentralen Gilleberget i Sundsvall

Anställning Tillsvidareanställn från och med 2019-11-18 .

Arbetsuppgifter

Vi utvecklar vår verksamhet och satsar på att bli en utbildningshälsocentral. Vi har 3 ST-läkare och AT-läkarna efterfrågar nu platser till allt större del hos oss, vilket vi tycker är utmanande och roligt. Gillar du att handleda och dela med dig av dina kunskaper så är du rätt person för oss.

Vi erbjuder ett stimulerande och utvecklande arbete som familjeläkare i en trivsam arbetsgrupp som tillsammans arbetar för tillgänglighet och ett gott bemötande. Vi jobbar aktivt för att utveckla och arbeta igenom de behandlingslinjer och vårdprogram som vi har med bl.a Temaveckor varje termin där vi har olika diagnoser såsom Diabetes, Hypertoni och smärta/rörelseapparaten.

Arbetsgruppen har ett driv att genomlysa verksamheten och bli ännu bättre på primärvård. I uppdraget ingår sedvanligt arbete på en läkarmottagning med planerade och oplanerade patientbesök, årskontroller, uppföljning från slutenvården samt dokumentation. Vi som arbetar på bedömningsteamet är Läkare, Distriktssköterska och undersköterska och vi arbetar i team kring akuta patienter. Viss jourtjänstgöring ingår, ca 1-2 gång/månad.

Du erbjuds möjlighet till individuell kompetensutveckling och innehar ett personligt kompetenskonto.

Sundsvalls kommun har inflyttningslots som kan erbjuda hjälp om du kommer utifrån länet.

Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad läkare med specialistkompetens i allmänmedicin med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Du har mycket goda språkkunskaper i svenska språket.

Som person är du flexibel inför de varierande arbetsuppgifter som kan förekomma under en dag på vår hälsocentral. Du har ett genuint intresse för människor och patienter i fokus. Vi förväntar oss att du tillsammans med dina kollegor bidrar med din kompetens och ett gott bemötande för att ge patienter bästa möjliga vård. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Upplysning

  • Hälsocentralschef - Norberg Marie , Telenr: 073-2704077
  • Sveriges Läkarförbund - Wallinder Elmerfeldt Anna , Telenr:

Ansökan

Din ansökan ska ha kommit in till Region Västernorrland senast den: 2019-11-10


Visa annons som pdf