Landstingets logo

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Medicinavdelning 3 i Örnsköldsvik tillhör länsverksamhet geriatrik, neurologi och rehabilitering, vi har inriktning mot strokevård och rehabilitering.

Region Västernorrland söker

Sjuksköterska till stroke- och rehabavdelning Örnsköldsvik

Anställning Tillsvidareanställn från och med 2019-11-04 .

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska hos oss arbetar du i team med läkare, undersköterskor, fysioterapeut, arbetsterapeut, logoped, kurator samt dietist. Du ansvarar för patientens omvårdnad, läkemedelshantering, genomförande av beslutad behandling.

Vi är ett arbetslag med en blandning av individer i olika åldrar, män och kvinnor. Glad stämning och gott samarbete präglar avdelningen. Vi strävar efter en gemensam värdegrund, där engagemang och delaktighet är viktiga ingredienser. Möjlighet till friskvårdstid finns.

Hos oss finns möjlighet till kompetensutveckling. Vi tillhandahåller internutbildningar och inom förvaltningen arbetar vi med kompetenstrappor för att behålla, säkra och utveckla våra kompetenser. Vi har individuella scheman, det vill säga önskeschema och jobbar två av fem helger.

När du inleder din anställning hos oss får du en introduktion och är du nyutexaminerad får du även delta i ett introduktionsprogram för nyutexaminerade sjuksköterskor som pågår under ditt första yrkesår hos oss. Detta program innefattar teori, praktisk träning men även grupphandledning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, både dig som är erfaren men även du som är ny i din yrkesroll. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och att du i samarbetet med patienter och kollegor visar en social kompetens med ett positivt bemötande.

Är du intresserad av att bli en del av vårt härliga gäng? Känn dig hjärtligt välkommen att lämna in din ansökan, vi vill ha just Dig!

Intervjuer sker löpande, så välkommen med din ansökan så snart du kan.

Upplysning

  • Enhetschef - Hansson Malin , Telenr: 072-712 82 91
  • Vårdförbundet - Karlsson Madelene , Telenr: +4666089220

Ansökan

Din ansökan ska ha kommit in till Region Västernorrland senast den: 2019-10-27


Visa annons som pdf