Landstingets logo

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Barn- och ungdomspsykiatri har cirka 120 medarbetare, och mottagningar i Härnösand, Sollefteå, Sundsvall/Ånge och Örnsköldsvik. I Sundsvall bedrivs också dagverksamhet i egen regi och slutenvård i samverkan med vuxenpsykiatrin och barn- och ungdomsmedicin. BUP tar emot barn och ungdomar med allvarlig barnpsykiatrisk problematik i behov av specialiserade insatser. Vi använder evidensbaserade behandlingsmetoder som bygger på bl.a. systemiskt, psykodynamiskt och kognitivt synsätt. All behandling sker i nära samverkan med familj, övrigt nätverk och andra vårdgivare såsom skola och socialtjänst. Hos oss arbetar förutom sjuksköterskor även psykologer, kuratorer, arbetsterapeut, medicinska sekreterare, enhetschef samt specialistläkare i ett smidigt och välfungerande team. Samarbete med andra vårdgivare inom barn- och ungdomsvård, skola, socialtjänst m.fl. ingår som naturliga delar i arbetet.

Vi på BUP mottagningen i Örnsköldsvik söker nu dig som vill arbeta som sjuksköterska hos oss!

Region Västernorrland söker

Sjuksköterska till Barn- och ungdomspsykiatri, Örnsköldsvik

Anställning Tillsvidareanställn från och med 2019-12-02 .

Arbetsuppgifter

Sjuksköterska tjänsten kommer bestå av att arbeta som mottagningssköterska och fortlöpande uppföljning och medicinska kontroller av patienter som behandlas för ADHD. Mycket av arbetet som sjuksköterska riktar sig mot barn och ungdomar med NPF problematik samt deras familjer. I det arbetet ingår sedvanlig medicin insättning och uppföljning samt gruppverksamhet, samverkan med vårdgrannar, socialtjänst, skola, stödjande patient/föräldrakontakter och en hel del rådgivning kring sömn, struktur och vardagsfunktion. I anställningen ingår även TeleQ ansvar som mottagningssjuksköterska.

Du kommer till en arbetsplats med bred kompetens inom det barnpsykiatriska specialistområdet. Hos oss kommer du att arbeta både enskilt och tillsammans med bl. a läkare, psykolog och kurator och arbetsterapeut. Du får goda möjligheter att fördjupa dina kunskaper i det kliniska arbetet samt möjligheter till vidareutbildning.

Kvalifikationer

Grundkravet för tjänsten är legitimerad sjuksköterska, specialistutbildning i psykiatri alternativt barnsjukvård eller erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är meriterande.

Upplysning

  • Enhetschef - Järnberg Patrik , Telenr: +4666089442
  • Vårdförbundet - Bodin Carola , Telenr: +4666089897

Ansökan

Din ansökan ska ha kommit in till Region Västernorrland senast den: 2019-11-03


Visa annons som pdf