Landstingets logo

Vill du ha ett roligt, utvecklande och spännande arbete med aktiva och kompetenta kollegor? Vill du vara med och vidareutveckla habiliteringsmottagningen I Sollefteå. Då är detta en möjlighet för dig!

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Länsverksamhet Habilitering riktar sig till personer med varaktiga funktionsnedsättningar orsakade av medfödda/förvärvade sjukdomar och skador i centrala nervsystemet, utvecklingsstörning samt personer med autismspektrumstörning. Med våra insatser vill vi minska de svårigheter som funktionsnedsättningen kan medföra i det dagliga livet, skapa förutsättningar för ett gott liv och delaktighet i samhället. I arbetet utgår vi från varje individs unika behov och förutsättningar.
Inom länskliniken arbetar ca 100 medarbetare, 4 logopedtjänster, varav en är placerad i Sollefteå.

Region Västernorrland söker

Logoped till Länsverksamhet Habilitering, Sollefteå

Anställning Tillsvidareanställn från och med 2019-12-02 .

Arbetsuppgifter

Som logoped inom Habiliteringen arbetar du med tal-, språksvårigheter, kommunikation, oralmotorik samt ät- och sväljsvårigheter. I arbetsuppgifterna ingår kartläggning, diagnostisering, behandling, uppföljning och hjälpmedelsförskrivning. Handledning och konsultation till patientens närmiljö ingår och det är vanligt med besök i hem, skola, förskola och i daglig verksamhet. I vår verksamhet får du ett omväxlande arbete med rika möjligheter till egna initiativ, samtidigt som det också ställer krav på god förmåga till samarbete då du arbetar i/med olika team. Vi arbetar utifrån ett tvärvetenskapligt perspektiv. Vi ser stora fördelar med teamarbete. En god samverkan mellan yrkesgrupper är en nödvändighet för kvalitet i arbetet med patientens och deras nätverk. Arbetet är främst riktat mot barn och ungdomar, men kommer även att innefatta insatser mot vuxna.

Vi erbjuder dig en god arbetsmiljö med möjlighet till flextid och friskvård på arbetstid. Du kommer att ha tillgång till handledning och möjligheter till vidareutbildning.

Kvalifikationer

Vi söker dig, legitimerad logoped, som vill komplettera vår verksamhet. Du har kunskaper och vana att arbeta med individer med funktionsnedsättningar- motoriska, kognitiva och neurologiska. Kunskap och erfarenhet av arbete med tecken som alternativ kommunikation, samt övrig alternativ och kompletterande kommunikation är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och vi ser att du har en god samarbetsförmåga med ett gott bemötande. Eftersom resor i tjänsten förekommer kräver tjänsten körkort B.

Vi hoppas att just du vill bli vår framtida medarbetare,
Varmt välkommen med din ansökan!

Vid eventuell intervju ska du ha med dig ett utdrag från Polisens belastningsregister, register 442:14.

Upplysning

  • Verksamhetschef - Vikström Hans , Telenr: +4660182906
  • SRAT - Wigren Kristina , Telenr: +4666089409

Ansökan

Din ansökan ska ha kommit in till Region Västernorrland senast den: 2019-11-10


Visa annons som pdf