Landstingets logo

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Röntgenmottagningen i Sundsvall ingår som en av tre i länsmottagningen. I vår verksamhet ingår DT, MR, ultraljud, konventionell röntgen, angio samt nuklear röntgen. Hos oss i Sundsvall arbetar ett åttiotal personer varav 32 är röntgensjuksköterskor.

Region Västernorrland söker

Röntgensjuksköterskor till Röntgenmottagning, Sundsvall

Anställning Tillsvidareanställn från och med 2020-01-01 .

Arbetsuppgifter

I rollen som röntgensjuksköterska kommer du att arbeta med sedvanliga röntgensjuksköterskeuppgifter, dvs DT, konventionell röntgen och UL. Vid intresse för MR och angiografi kan detta tillgodoses efter önskemål. Du ingår i team tillsammans med undersköterskor, sjuksköterskor, radiologer och medicinska sekreterare.

Vi kan erbjuda ett stimulerande och utvecklande arbete med modern utrustning i fräscha lokaler. Som ny i verksamheten får du en personlig mentor som tillsammans med dig ser till att säkra den individuella utvecklingen, öka det sociala stödet, tydliggöra rutiner, samt skapar förutsättningar att komma in i arbetet/arbetsuppgifter. Eftersom utveckling inom röntgen är ständigt pågående, ser vi det som viktigt att tillgodose personalens behov av utbildning i form av olika kurser. Det schemaläggs tid för reflektion och feedback. Vi arbetar efter individuellt schema med helg- och jourtjänstgöring.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad röntgensjuksköterska. För oss det viktigt med en hög servicenivå och vi behöver ofta vara lite av problemlösare för att nå ett bra resultat för alla parter. Det betyder mycket för oss att du har ett positivt förhållningssätt till såväl arbetsuppgifter som arbetskamrater och att du tillsammans med oss skapar hög patientsäkerhet och god tillgänglighet, med patienten i fokus. Du har en vilja att lära dig nya saker och möter både patienter och kollegor med ett leende. Krav för tjänsten är svenska i tal och skrift. Du har en god samarbetsförmåga, men är också bekväm med att arbeta självständigt.

Varmt välkommen med din ansökan!

Upplysning

  • Enhetschef - Viksell Jessica , Telenr: +46724514063
  • Vårdförbundet - Lindqvist Ann-Charlott , Telenr: 060-181000
  • Vårdförbundet - Olsson Jimmy , Telenr:

Ansökan

Din ansökan ska ha kommit in till Region Västernorrland senast den: 2019-11-14


Visa annons som pdf