Landstingets logo

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Inom BB/gynekologisk vårdavdelning 12 i Sundsvall, arbetar ca 80 medarbetare och vi hanterar ca 1700 förlossningar per år. Förlossningen, BB-och Gynekologisk vårdavdelning i Sundsvall är samlade i gemensamma lokaler. Vi har 7 förlossningssalar och 14 vårdplatser. I vår personalgrupp finns en samlad kompetens av barnmorkor, läkare, sjuksköterskor och undersköterskor. Vi har ett nära samarbete med vår neonatalavdelning som ligger i anslutande lokaler. På vår arbetsplats arbetar vi med ständiga förbättringar i verksamheten för att skapa en god arbetsmiljö, effektiva processer och möta patientens behov.

Region Västernorrland söker

Barnmorskor/sjuksköterskor till Förlossning avd 12, Sundsvall

Anställning Tillsvidareanställn från och med 2020-01-06 .

Arbetsuppgifter

Som barnmorska har du en nyckelroll i omhändertagandet av den gravida kvinnan före, under och efter förlossningen samt vård av den nyblivna familjen. Genom att tillvarata patienternas/närståendes kunskaper och erfarenheter ger du vård av god kvalité. Vidare erbjuder du de nyblivna föräldrarna stöd i föräldraskapet, samt ger råd och stöd vid amning samt identifierar och bedömer amningskomplikationer. Som barnmorska tjänstgör du på båda enheterna och roterar mellan avdelningarna. Vi kan erbjuda dig goda utvecklingsmöjligheter och ett stimulerande arbete.

Vi arbetar 2/5 helger och du kan ha fast eller ett önskeschema. Vi är en dygnet-runt-verksamhet vilket innebär att du tjänstgör dag-kväll-och natt eller fasta nätter enligt schema. Du kan påverka din löneutveckling genom att avancera i vår kompetensstege som är i fem nivåer, Är du nyutexaminerad barnmorska kan vi erbjuda dig en trygg start genom en introduktion på 10 veckor, där du går utöver på ditt arbetspass samt får en planerad utvecklingstid en dag per vecka.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad barnmorska eller sjuksköterska.

Upplysning

  • Enhetschef - Sjöström Birgitta , Telenr: 072-5342074
  • Vårdförbundet - Burlin Therese , Telenr: 060-181535
  • SRAT - Fällström Elin , Telenr: +4660181535

Ansökan

Din ansökan ska ha kommit in till Region Västernorrland senast den: 2019-11-17


Visa annons som pdf