Landstingets logo

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Neuropsykiatriska affektiva mottagningen är en Specialistpsykiatrisk öppenvårdsmottagning som behandlar, utreder och bedömer personer som lider av framförallt neuropsykiatriska funktionshinder samt tillhörande samsjuklighet. Inom mottagningen arbetar vi i team som består av läkare, psykologer, kurator, sjuksköterskor, arbetsterapeut och medicinska sekreterare.

Vi söker nu en Behandlare för ett års vikariatanställning!

Region Västernorrland söker

Behandlare till NeuroPsykiatriska Affektiva mottagningen, Sundsvall

Anställning Vikariatsanställning från och med 2019-12-09 till och med 2020-12-09 .

Arbetsuppgifter

De huvudsakliga arbetsuppgifterna är behandlingsarbete, terapeutisk samtalsbehandling och stöd individuellt och/eller i grupp inom ramen för personlig kompetens. Det förekommer även kontakter med familj, nätverk och andra instanser runt patienten. Vi arbetar för att erbjuda patienten en kvalificerad diagnostik och behandling utifrån vetenskap och kliniskt beprövade metoder. Du som arbetar här har regelbunden kvalificerad handledning, löpande internutbildning och extern utbildning efter behov.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning i psykiatri eller skötare/undersköterska med psykiatrisk inriktning eller socionom. Grundläggande psykoterapi utbildning (steg 1) är ett krav för tjänsten. Vi ser gärna att du har erfarenhet av psykiatrisk vård/behandling. Har du ett naturligt driv, god samarbetsförmåga, en positiv attityd och arbetar strukturerat matchar du de personliga kompetenser som rollen kräver. Stor vikt läggs på personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Upplysning

  • Enhetschef - Byström Peter , Telenr: 0733 894 871
  • Vårdförbundet - Wallner Peter , Telenr: 060-181950
  • SACO - Haraldsson Elisabeth , Telenr: 070-2402832
  • Kommunal Västernorrland - Söderberg Annika , Telenr: 073 270 95 52

Ansökan

Din ansökan ska ha kommit in till Region Västernorrland senast den: 2019-11-17


Visa annons som pdf