Landstingets logo

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Länsverksamhet Ortopedi bedriver såväl planerad som akut verksamhet, inriktad mot ortopediska skador och sjukdomar. Här ingår även den Ortopedtekniska avdelningen samt Vårdhotellet vid Sundsvalls sjukhus. Länsverksamheten arbetar med en gemensam värdegrund som styrmedel. Vår värdegrund är: "Vi tar ansvar för patienten, verksamheten och varandra, vi hushåller med våra gemensamma resurser, vi arbetar öppet och respektfullt".

Region Västernorrland söker

Köksbiträde till Ortopedavdelningen i Örnsköldsvik

Anställning Tillsvidareanställn från och med 2019-12-02 .

Arbetsuppgifter

Som köksbiträde är dina huvudsakliga arbetsuppgifter tillagning av frukost, mellanmål och kvällsmål. Beställning och servering av lunch och middag som levereras från Örnsköldsviks kommun samt beställning av övriga livsmedel. Sedvanliga rutiner vad gäller rengöring av kök och diskning efter måltider. I arbetsuppgifterna ingår också egenkontroller gällande livsmedel.

Du jobbar i nära samarbete med undersköterskor och sjuksköterskor, i ett spännande arbetslag med en blandning av individer i olika åldrar, män och kvinnor. Glad stämning och gott samarbete präglar avdelningen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har gymnasieutbildning. Det är meriterande om du har utbildning inom restaurang och livsmedel eller vård och omsorg. Viss datorvana krävs då beställningar görs på nätet.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet då du kommer att ha en central roll på avdelningen. Vi ser att du har ett gott bemötande och är serviceinriktad. Du värdesätter olikheter och förstår hur bakgrund, kultur och grupptillhörighet påverkar en själv och andra. I ditt arbete är du strukturerad där du planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt..

Tjänsten innebär helgtjänstgöring och omfattningen är 89% men heltid i botten.

Vi tillämpar löpande urval och intervjuer, vilket kan innebära att du blir kallad till intervju innan sista ansökningsdag.

Är du intresserad av att bli en del av oss? Välkommen med din ansökan!

Upplysning

  • Kommunal Västernorrland - Olsson Tony , Telenr: +4666089526
  • Enhetschef - Lundvall Therese , Telenr: +4666089568

Ansökan

Din ansökan ska ha kommit in till Region Västernorrland senast den: 2019-11-13


Visa annons som pdf