Landstingets logo

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Kirurgisk akutvårdsavdelning även kallad KAVA är länssjukhusets akutvårdsavdelning för patienter inom kirurg-, urolog- och ÖNH klinikerna. Här vårdas patienter med akuta sjukdomar upp till 72 timmar. Nu söker vi en undersköterska till avdelningen.

Region Västernorrland söker

Undersköterska till Kirurgisk akutvårdsavdelning i Sundsvall

Anställning Vikariatsanställning från och med 2020-01-01 till och med 2020-08-31 .

Arbetsuppgifter

Som undersköterska på KAVA arbetar du i den nära patientvården men assisterar också vid olika undersökningar, framförallt vid olika typer av mag-tarmscopier. Att planera dagen, beställa material och arbeta med medicinteknisk apparatur är också en del av ditt arbete.

Rotationstjänstgöring gäller på avdelningen vilket innebär att du får arbeta dag, kväll och natt. Vi arbetar 2 helger av 5 och använder oss av önskeschema med en poängmodell där utvalda arbetspass ger en arbetstidsförkortning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska med goda kunskaper i svenska. För vikariatet är det meriterande om din utbildning har inriktningen akutsjukvård. Har du arbetslivserfarenhet av kirurgisk omvårdnad är även det meriterande för vikariatet.

Du som söker är en person som ser helheter och tar hänsyn till det större perspektivet. Du är självklart flexibel och har en förmåga att tänka om vid oförutsedda situationer och ändrade förutsättningar. Vidare har du även en god samarbetsförmåga och ett gott bemötande.

Detta är en vikariatsanställning perioden 2020-01-01 till 2020-08-31.

När du söker detta vikariat behöver du bifoga ditt diplom/examensbevis samt dina betyg från din undersköterskeutbildning.

Varmt välkommen med din ansökan!

Upplysning

  • Enhetschef - Binsell Daniel , Telenr: +4660182735
  • Kommunal Västernorrland - Lundell Barbro , Telenr: +4660181425

Ansökan

Din ansökan ska ha kommit in till Region Västernorrland senast den: 2019-11-14


Visa annons som pdf