Landstingets logo

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villkor. Vi erbjuder allmäntandvård, sjukhustandvård och har specialisttandvård inom en rad olika områden.

Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villkor. Vi erbjuder allmäntandvård, sjukhustandvård och har specialisttandvård inom en rad olika områden. Specialisttandvården är belägen på Länssjukhuset i Sundsvall. Här bedrivs specialisttandvård för barn, ungdomar och vuxna inom område Käkkirurgi, Endodonti, Parodontologi, Bettfysiologi, Oral protetik,
Odontologisk radiologi och Orofacial medicin. Totalt har Specialisttandvården på Länssjukhuset 40 medarbetare.

Region Västernorrland söker

Tandsköterska till Oral protetik, Specialisttandvården Sundsvall

Anställning Tillsvidareanställn från och med 2020-01-01 .

Arbetsuppgifter

Inom Specialisttandvården på Sundsvalls sjukhus arbetar fyrtio kompetenta och positiva medarbetare. Nu behöver vi förstärka med en tandsköterska på avdelningen för Oral protetik.

Vi söker dig som har tandsköterskeexamen och som har minst något års erfarenhet inom yrket. Du är utåtriktad och trivs med att arbeta på en arbetsplats i ständig teknisk utveckling. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Välkommen till oss!

Vi erbjuder dig som är intresserad av protetik, ett stimulerande arbete med stora möjligheter till egen utveckling. Tandläkarförbundets specialistutbildning för tandsköterskor i Oral protetik, hoppas vi att du vill genomföra på vår bekostnad. Vi jobbar mot ett helt digitaliserat arbetssätt, i nära samarbete med andra avdelningar. Att jobba hos oss innebär kliniskt teamarbete där du tar stort eget ansvar. Arbetsuppgifterna innefattar assistans och patientadministration. Du fungerar som koordinator för ditt team och därmed bör du vara både kommunikativ och strukturerad.

Kvalifikationer

Du som söker är utbildad tandsköterska med ett intresse för protetik. Du behärskar det svenska språket i tal och skrift.

Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet och vi ser att du är självgående där du tar ansvar för din uppgift. Du har en helhetssyn och ser helheter och tar hänsyn till det större perspektivet. Det är viktigt för oss att du trivs med att samarbeta med både kollegor och patienter du lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt. I ditt arbete är du strukturerad och du trivs med att planera, organisera och prioritera ditt arbetet på ett effektivt sätt.

Låter det tjänsten intressant? Du är välkommen med din ansökan!

Upplysning

  • Vision - Nordin Kristina , Telenr: +4660182762
  • Enhetschef - Fryklund Berit , Telenr: 073-094 07 76

Ansökan

Din ansökan ska ha kommit in till Region Västernorrland senast den: 2019-11-24


Visa annons som pdf