Landstingets logo

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Rättspsykiatriska regionkliniken är i dag en av landets största kliniker för vård av patienter överlämnade enligt lagen om rättspsykiatrisk vård (LVR). Vi har också uppdrag att vårda särskilt vårdkrävande patienter enligt lagen om psykiatrisk tvångsvård (LPT). Kliniken har idag 101 vårdplatser, uppdelade på 8 avdelningar.

Region Västernorrland söker

Skötare till Rättspsykiatriska Regionkliniken Avd 97, Sundsvall

Anställning Vikariatsanställning från och med 2020-01-13 till och med 2020-03-15 .

Arbetsuppgifter

Som skötare vid Rättspsykiatriska regionkliniken (RPK) är du en del av ett multiprofessionellt team som både sörjer för patientens dagliga behov av rättspsykiatrisk omvårdnad, samt planerar vårdinnehållet tillsammans med andra yrkeskategorier. Du arbetar med avdelningens dagliga verksamhet samt som en del av en hälsofrämjande miljöterapi.

RPK erbjuder en god arbetsmiljö med ett varierande arbete och möjligheter till personlig- och professionell utveckling inom området. Vi erbjuder dig ett omväxlande, självständigt och ansvarsfullt arbete där du får patientkontakt och tillfälle att träffa många nya arbetskamrater.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad skötare och/ eller undersköterska eller som har annan utbildning verksamheten bedömer likvärdig. Du som söker detta vikariat har goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift. Har du kunskaper i andra språk är det meriterande för vikariatet.

Vidareutbildning inom psykiatri är meriterande. För detta vikariat är det även meriterande med erfarenheter av att arbeta inom psykiatri/omsorg eller andra yrken som anses bidra med relevanta erfarenheter relaterat till detta verksamhetsområde.

För att lyckas i rollen behöver du vara en lugn och stabil person med god självinsikt. Du som söker arbetar bra med andra kollegor och har god kommunikativ förmåga. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Detta är ett vikarat perioden 2020-01-13 - 2020-03-15 med möjlighet till förlängning.

Rättspsykiatriska regionkliniken i Sundsvall tillämpar registerkontroll samt drogtest innan beslut om anställning.

Varmt välkommen med din ansökan!

Upplysning

  • Enhetschef - Enheim Glenn , Telenr: +4660180795
  • Kommunal Västernorrland - Sidén Börje , Telenr: +4660149765

Ansökan

Din ansökan ska ha kommit in till Region Västernorrland senast den: 2019-11-20


Visa annons som pdf