Landstingets logo

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villkor. Vi erbjuder allmäntandvård, sjukhustandvård och har specialisttandvård inom en rad olika områden.

Vår tandregleringsklinik är belägen mitt i centrala Örnsköldsvik. I lokalerna finns dessutom distriktstandvård och ett tandtekniskt lab. Tandregleringen behandlar remitterade patienter från länets folktandvårds- och privattandläkare.

Nu söker vi en tandsköterska/ortodontiassistent till vår klinik i Örnsköldsvik.

Region Västernorrland söker

Tandsköterska/Ortodontiassistent, Örnsköldsvik

Anställning Tillsvidareanställn från och med 2020-01-01 .

Arbetsuppgifter

Hos oss på tandregleringskliniken i Örnsköldsvik erbjuder vi dig en mycket trivsam arbetsplats där du får arbeta med positiva och engagerade arbetskamrater i en god arbetsmiljö.

När du börjar hos kommer dina arbetsuppgifter att innebära att du assisterar tandläkaren vid behandlingar. Dina arbetsuppgifter innefattar bland annat avtryckstagning och sterilarbete. Om du redan är ortodontiassistent kommer du även att jobba delegerat med ortodonti.

Vi vill gärna att du vill utvecklas inom yrket och ser en framtid som ortodontiassistent framför sig.

Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad tandsköterska med goda kunskaper i det svenska språket, i såväl tal som skrift. Har du arbetat inom tandvården tidigare och har erfarenhet eller utbildning inom ortodonti är det meriterande för tjänsten.

För att lyckas i rollen ser vi gärna att du är flexibel och serviceinriktad. Du är strukturerad då du planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. Givetvis har du en god samarbetsförmåga. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Upplysning

  • Enhetschef - Colldén László , Telenr: 073-082 84 70
  • Vision - Hörnqvist Carina , Telenr: +4666089866

Ansökan

Din ansökan ska ha kommit in till Region Västernorrland senast den: 2019-11-27


Visa annons som pdf