Landstingets logo

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik. Akutmottagningen i Sundsvall ingår i länsverksamheten för Akutmottagning och Ambulans och är till för alla patienter som kräver specialistvårdens akuta resurser.

Region Västernorrland söker

Sjuksköterska Akutmottagningen Sundsvall

Anställning Tillsvidareanställn från och med 2020-02-01 .

Arbetsuppgifter

Vi utökar vårt fantastiska team! Om du gillar variation i både arbete och tempo så är Akutmottagningen arbetsplatsen för dig. Välkommen att jobba tillsammans i ett härligt team med god stämning. Hos oss har vi ett patientnära teamarbete mellan de olika yrkesprofessionerna. Du kommer hos oss att arbeta med vanligt förekommande roliga och kvalificerade arbetsuppgifter! En anställning hos oss ger goda möjligheter till utveckling inom yrket både genom intressanta arbetsuppgifter och många olika utbildningar.

Vi strävar alltid efter en god arbetsmiljö, vi erbjuder varierat arbete, utvecklingsmöjligheter, individuell schemaläggning, kompetenstrappa, friskvård och fantastiska kollegor! Vi har individanpassad inskolning och är du nyexaminerad sjuksköterska så erbjuds du självklart vårt introduktionsprogram: Fördjupad introduktion för nyexaminerade och nyanställda sjuksköterskor (FINNS).

Vi har önskeschema med poängmodell och vi arbetar två helger av fem. För mer information gällande övriga rekryteringsförmåner är du välkommen att kontakta rekryterande enhetschefer.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Meriterande är kunskap och erfarenhet inom akutsjukvård, gärna med adekvat vidareutbildning. Du har
god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på både svenska och engelska. Flerspråkighet är meriterande. För tjänsten tillämpas rotationstjänstgöring.

Du som söker är en trygg, självgående person som tar ansvar för sin uppgift. Du har god samarbetsförmåga och har ett gott bemötande mot kollegor och patienter. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Upplysning

  • Enhetschef - Lindbergh Katharina , Telenr: +4660181077
  • Enhetschef - Bergman Per , Telenr: +4660181844
  • Vårdförbundet - Andreasson Magdalena , Telenr:

Ansökan

Din ansökan ska ha kommit in till Region Västernorrland senast den: 2020-01-06


Visa annons som pdf