Landstingets logo

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Medicinavdelning 24 i Sundsvall är en internmedicinskvårdavdelning med 16 vårdplatser och inrymmer nefrologi, gastroenterologi, endokrinologi och reumatologi.

Region Västernorrland söker

Undersköterskor till Medicinavdelningen 24, Sundsvall

Anställning Vikariatsanställning från och med 2020-01-13 till och med 2020-05-31 .

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Vi kan erbjuda dig mycket varierande, utvecklande och intressanta arbetsuppgifter tack vare de olika specialiteterna som är representerade på avdelningen. För oss står patienten i centrum och vi arbetar kontinuerligt med förbättringar, internutbildning och patientsäkerhet. På avdelningen är det ett trevligt arbetsklimat, gott samarbete och nära till skratt. Du kommer att arbeta med vanligt förekommande undersköterskeuppgifter på medicinskvårdavdelning, som patientomvårdnad, provtagning, assistera vid undersökningar, fylla på förråd etc.

Kvalifikationer

Du som söker har genomfört vård- och omsorgsprogrammet med inriktning akutsjukvård eller motsvarande. Meriterande är erfarenhet av arbete på sjukhus.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och vi ser att du som person är du trygg, stabil och har självinsikt. Du kan skilja på det personliga och professionella samt att du förhåller dig till det som är anpassat för situationen. Det är viktig för oss att du trivs med teamsamverkan och att du arbetar bra med andra kollegor. Du har förståelse för dem och relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Det är också viktigt för att du har ett bra bemötande och att du är serviceinriktad. Det innebär att vara uppmärksam och tillmötesgående samt ha intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra.

Låter tjänsten intressant?

Välkommen med din ansökan!

Upplysning

  • Enhetschef - Nyström Sara , Telenr: +4660183803
  • Kommunal Västernorrland - During John , Telenr: +4660183800

Ansökan

Din ansökan ska ha kommit in till Region Västernorrland senast den: 2019-11-17


Visa annons som pdf