Landstingets logo

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Vuxenpsykiatriska verksamheten i Örnsköldsvik består av en mottagning och en slutenvårdsavdelning. Psykiatriska mottagningen är en allmänpsykiatrisk mottagning som riktar sig till personer över 18 år som är i behov av psykiatriskvård på specialistnivå. Mottagningen är centralt belägen i Örnsköldsvik. På vår mottagning arbetar ett 30-tal behandlare av olika professioner och vi bedriver teampsykiatri. Du kommer få möjlighet att träffa patienter med ett brett spektrum av psykiatriska tillstånd. Vi lägger stor vikt vid bedömning/diagnostik och evidensbaserad behandling där vi kan erbjuda ett brett behandlingsutbud. Vi är HBTQ certifierade.

Region Västernorrland söker

Sjuksköterska Psykiatrisk mottagning, Örnsköldsvik

Anställning Tillsvidareanställn från och med 2020-01-01 .

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska hos oss arbetar du med sedvanliga sjuksköterskeuppgifter. Det kan innefatta exempelvis psykiatrisk omvårdnad, telefonrådgivning, provtagning, samtal.mm. Här kommer du att få arbeta i team och på vår jourmottagning, både med planerade och akuta ärenden. Du får gott stöd av härliga hjälpsamma kollegor. Mentorskap kan erbjudas.

I arbetsuppgifterna ingår att övervaka och bedöma hälsotillstånd. Ta ställning till vårdbehov, via TeleQ, remisser eller akuta/planerade besök. Administrera läkemedel i form av dosetter och depotinjektioner samt övervakade urinprovstagningar. Planera läkarmottagning och eller egen mottagning. Att följa med patienter till annan vårdinrättning som transportstöd förekommer. Du får möjlighet att arbeta med samtalsbehandlingar och stöd individuellt och i grupp. Samordna vårdinsatser med berörda vårdgrannar. Handleda studenter.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och som har ett genuint intresse för psykiatri. Har du vidareutbildning inom psykiatri, KBT-utbildning eller motsvarande är det meriterande. Tidigare erfarenhet av psykiatriskt arbete är också meriterande. Du har goda kunskaper i svenska i tal och skrift, har du goda kunskaper i engelska är det meriterande.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du har ett gott bemötande och tycker om att arbeta i team och självständigt. Du är flexibel och uppskattar tempoväxlingar. Du har god samarbetsförmåga och öppenhet för de varierande arbetsuppgifter som förekommer. Vi hoppas att du som söker tror på samverkan mellan olika yrkesgrupper och kompetenser.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde snarast.

Urval och intervjuer görs löpande.

Välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt mediaval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Upplysning

  • Enhetschef - Englund Amanda , Telenr: 073-2742319
  • Vårdförbundet - Carlström Rebeccah , Telenr: +4666087977

Ansökan

Din ansökan ska ha kommit in till Region Västernorrland senast den: 2019-11-26


Visa annons som pdf