Landstingets logo

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Regional utveckling utgör tillsammans med hälso- och sjukvård och tandvård regionens tre kärnverksamheter. Förvaltningen har en bred verksamhet som omfattar tillväxt, kollektivtrafik och infrastruktur, miljö och hållbarhet, kultur, folkhälsa, folkbildning samt internationellt samarbete.

Tjänsten är ett vikariat, 100% från och med januari 2020 till och med januari 2021, med eventuell möjlighet till förlängning.
Placeringsort är Sundsvall.

Region Västernorrland söker

Folkhälsoplanerare till enheten för Folkhälsa

Anställning Vikariatsanställning från och med 2020-01-13 till och med 2021-01-11 .

Arbetsuppgifter

Ditt arbete kommer att bestå av att identifiera behov, planera, prioritera och utföra aktiviteter inom folkhälsoområdet samt att följa upp dessa. Arbetet på enheten sker både internt tillsammans med regionens egna verksamheter liksom externt i samverkan med till exempel kommuner, kommunförbund, länsstyrelse, föreningsliv och andra samhällsaktörer.

Detta vikariat kommer bland annat omfatta ansvar för samordning av området sexuell och reproduktiv hälsa och rättigheter (SRHR) och Tobaksfri duo i Västernorrland.

Vi erbjuder ett stimulerande och självständigt arbete. Du kommer ingå i en arbetsgrupp som kännetecknas av engagemang och professionalism där arbete med utveckling och förnyelse är våra drivkrafter.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har högskoleutbildning med inriktning mot folkhälsovetenskap, eller likvärdig utbildning. Du har erfarenhet av strategiskt planerings- och utvecklingsarbete inom folkhälsoområdet samt erfarenhet av arbete i en politiskt styrd organisation.

Som person är du självgående, flexibel och uthållig. Du är bra på att planera, organisera och prioritera i dina arbetsuppgifter. Du följer upp eget arbete liksom resultat. Du är lyhörd och ser värdet av att samarbeta och involvera andra i arbetet. Du har lätt för att skapa och upprätthålla goda kontakter. Du värdesätter olikheter och förstår hur till exempel bakgrund och grupptillhörighet påverkar en själv och andra.

Arbetet kräver god kommunikativ förmåga i tal och skrift.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Varmt välkommen med din ansökan.

Övrigt
Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Upplysning

  • Enhetschef - Möllersvärd Peter , Telenr: +4666089588
  • SACO - Haraldsson Elisabeth , Telenr: +4660181543

Ansökan

Din ansökan ska ha kommit in till Region Västernorrland senast den: 2019-11-20


Visa annons som pdf