Landstingets logo

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Fysioterapin i Sundsvall ingår i länsverksamhet geriatrik, neurologi och rehabilitering.

Vi söker en ny medarbetare till vår glada och trygga arbetsplats. På fysioterapin arbetar 34 personer. Alla jobbar på någon av sjukhusets avdelningar, mottagningar och/eller på fysioterapins egen mottagning. Du har kollegor med hög spetskompetens runt dig dagligen. Vi erbjuder dig ett strukturerat handledar- och mentorskap samt en närvarande enhetschef, för att du ska utvecklas och verka på bästa sätt i din roll som fysioterapeut hos oss oavsett om du är relativt ny i yrket eller gammal i gemet.

Vikariatsanställning fr.o.m. 2020-01-02 t.o.m. 2020-08-30.

Region Västernorrland söker

Fysioterapeut/sjukgymnast Sundsvalls sjukhus

Anställning Vikariatsanställning från och med 2020-01-01 till och med 2020-08-30 .

Arbetsuppgifter

I ditt arbete ingår fysioterapeutisk bedömning och behandling av patienter inom strokehemrehab. Viss öppenvårdsmottagning kan även ingå i arbetet. Teamarbete kring patienten karaktäriserar arbetet på avdelning och du deltar och bidrar vid ronder, rehabmöten och vårdplaneringar i olika utsträckning beroende på vilken avdelning du arbetar vid. Hjälpmedelsförskrivning är också en del av arbetet. På dessa avdelningar har du kollegor vid din sida, vilket gör att du kommer att ha goda möjligheter till stöd och handledning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast med erfarenhet och kompetens inom ovan beskrivna verksamhetsområde. Du har ett gott bemötande, arbetar flexibelt och självständigt samt främjar god teamsamverkan. Erfarenhet av datajournal NCS Cross är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster

Vi tillämpar löpande urval och intervjuer kan påbörjas under ansökningstiden.

Varmt välkommen med din ansökan!

Upplysning

  • Enhetschef - Zell Anna-Karin , Telenr: +4660182045
  • Fysioterapeuterna - Nyberg Sofia , Telenr: +4660145600

Ansökan

Din ansökan ska ha kommit in till Region Västernorrland senast den: 2019-11-24


Visa annons som pdf