Landstingets logo

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Vi söker nu en undersköterska till ett vikariat på kirurg/ortopedmottagningen i Örnsköldsvik.

Region Västernorrland söker

Undersköterska till Kirurg och ortopedmottagningen Örnsköldsvik

Anställning Vikariatsanställning från och med 2020-03-01 till och med 2020-08-31 .

Arbetsuppgifter

I din roll ingår sedvanliga arbetsuppgifter som undersköterska. Hos oss arbetar du som undersköterska med en bredd över hela mottagningen. Arbetsuppgifterna på mottagningen innefattar arbete på provtagningen, endoskopin, ortopeden; urologen och kirurgen. Du arbetar självständigt och assisterar läkare vid olika undersökningar.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har genomfört vård- och omsorgsprogrammet med inriktning akutsjukvård. Har du erfarenhet av arbete på mottagning gentemot kirurgi och ortopedi är det meriterande.

Du har ett gott bemötande, arbetar flexibelt och självständigt samt främjar god teamsamverkan. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Tjänsten är ett vikariat på heltid under 6 månader, med tillträde 1/3 2020.

I din ansökan bifogar du CV, personligt brev samt betyg från utbildningen.

Välkommen med din ansökan!

Upplysning

  • Enhetschef - Kahlbom Jenny , Telenr:
  • Kommunal Västernorrland - Persson Madelene , Telenr:

Ansökan

Din ansökan ska ha kommit in till Region Västernorrland senast den: 2019-11-29


Visa annons som pdf