Landstingets logo

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villkor. Vi erbjuder allmäntandvård, sjukhustandvård och har specialisttandvård inom en rad olika områden.

Kramfors ligger i natursköna Höga Kusten nära till hav och skärgård med många möjligheter till friluftsliv. Vi har goda tåg- och flygförbindelser. Kliniken bildar ett verksamhetsområde med tre andra kliniker, Härnösand, Höga Kusten och Sollefteå. Vi är 12 medarbetare, 3 tandläkare, 2 tandhygienister, 5 tandsköterskor och 2 administratörer på kliniken. Vi söker tandläkare, är ni ett par eller kanske goda vänner så finns möjlighet till anställning för er båda i området.

Region Västernorrland söker

Tandläkare till Folktandvården Kramfors

Anställning Tillsvidareanställn från och med 2020-01-01 .

Arbetsuppgifter

Vi bedriver modern och hälsoinriktad tandvård och i vårt verksamhetsområde finns fördjupad kompetens inom flera områden. Vi värdesätter om du har intresse för alla odontologiska områden. Du kommer att få arbeta med varierande arbetsuppgifter med både barn och vuxna.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har svensk tandläkarlegitimation. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet men om du är nyutexaminerad finns det bra stöd hos erfarna kollegor och vi kan även erbjuda delar på utbildningsklinik.

Som person ser vi att du är trygg, stabil och kontrollerad i stressiga situationer för att kunna fokusera på rätt saker. Du är van att samarbeta med andra och lyssnar, kommunicerar och löser eventuella problem på ett konstruktivt sätt. Det är viktigt att du har ett gott bemötande samt har ett stort intresse av att vilja hjälpa andra, både patienter och kollegor. Du är kvalitetsmedveten och är noggrann samt väl medveten om mål och kvalitetsstandard.

Ett krav är att du behärskar det svenska språket i både tal och skrift.

Låter detta som en intressant tjänst för dig?

Varmt välkommen med din ansökan!

Upplysning

  • Enhetschef - Fahlen Anita , Telenr: +4661286179
  • SACO - Gabrielsson Roger , Telenr: 070-658 71 58

Ansökan

Din ansökan ska ha kommit in till Region Västernorrland senast den: 2019-12-10


Visa annons som pdf