Landstingets logo

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Affektiv mottagning B är en specialistpsykiatrisk öppenvårdsmottagning som bedömer, utreder och behandlar patienter som lider av något affektivt tillstånd, depression av svårare karaktär, patienter med bipolär sjukdom och patienter med neuropsykiatrisk samsjuklighet. Inom vår mottagning finns ett äldreteam, ett behandlingsteam för patienter med depressions-, ångest- och traumatillstånd samt ett team för patienter med bipolär sjukdom. Vi tar emot patienter från 18 år och uppåt. Behandling består av terapeutiska interventioner både individuellt och i grupp, psykoedukation och läkemedelsbehandling.

Region Västernorrland söker

PTP-psykolog till Affektiva mottagning B, Sundsvall

Anställning Allmän visstidsanst från och med 2019-12-16 till och med 2020-12-14 .

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill vara en viktig del i något av våra team. Som PTP-psykolog hos oss kommer du att få arbeta med erfarna psykologer och andra yrkeskategorier så som sjuksköterskor, läkare, kuratorer, behandlingsassistenter och medicinska sekreterare. Det finns utrymme för dig att inom organisationen arbeta med utveckling av framför allt behandlingsmetoder. Vårt mål är att erbjuda patienten en kvalificerad diagnostik och behandling utifrån vetenskap och kliniskt beprövade metoder. Arbetar du hos oss får du regelbunden kvalificerad handledning samt möjlighet till interna- och externa utbildningar utifrån behov och intresse.

Kvalifikationer

Grundkravet för tjänsten är psykologexamen. Vi ser gärna att du har erfarenhet av psykiatrisk vård/behandling samt behärskar svenska i tal och skrift.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och god samarbetsförmåga. Arbetet på mottagningen ställer krav på lojalitet, att du handlar i enighet med fattade beslut, verksamhetsplan, mål, policyer och riktlinjer, att du är flexibel och har en stabil framtoning.

Varmt välkommen med din ansökan!

Upplysning

  • Enhetschef - Edblom Anna , Telenr: +4660181995
  • Sveriges psykologförbund - Thelander Johan , Telenr: +4661184442

Ansökan

Din ansökan ska ha kommit in till Region Västernorrland senast den: 2019-11-27


Visa annons som pdf