Landstingets logo

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villkor. Vi erbjuder allmäntandvård, sjukhustandvård och har specialisttandvård inom en rad olika områden.

Härnösand ligger i natursköna Höga Kusten nära hav och skärgård med många möjligheter till friluftsliv. Kliniken bildar ett verksamhetsområde tillsammans med tre andra kliniker Kramfors, Sollefteå och Höga Kusten. Vår arbetsplats präglas av ett gott samarbete och positivt klimat med ca 30 medarbetare. Vi arbetar i fräscha lokaler vid Närvården i Härnösand, vackert placerad precis vid havet.

Region Västernorrland söker

Tandläkare till Folktandvården i Härnösand

Anställning Tillsvidareanställn från och med 2019-12-02 .

Arbetsuppgifter

Vi ser fram emot att få arbeta med dig som känner för nya utmanande arbetsuppgifter. Du kommer att få ett bra stöd med ett väl fungerande introduktionsprogram och handledning. Vi bedriver modern och hälsoinriktad tandvård och i vårt verksamhetsområde finns fördjupad kompetens inom flera ämnesområden. Vi värdesätter om du har intresse för alla odontologiska områden.

Kvalifikationer

Du som söker har svensk tandläkarlegitimation. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet men om du är nyutexaminerad finns det bra stöd hos erfarna kollegor och vi kan även erbjuda delar på utbildningsklinik.

Du har goda kunskaper i svenska, tal och skrift.

Vi lägger stor vikt vid personliglämplighet och vi ser att du tar ansvar för din uppgift där du driver själv ditt arbete. Du ser helheter och tar hänsyn till det större perspektivet. I ditt arbete trivs du med struktur och du planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. Som person har du en positiv inställning till arbetet och uttrycker en positiv attityd till verksamheten och/ eller organisationen.

Låter det intressant?

Välkommen med din ansökan!

Upplysning

  • Enhetschef - Bergquist Anna , Telenr: 073-2751915
  • SACO - Gabrielsson Roger , Telenr: 070-658 71 58

Ansökan

Din ansökan ska ha kommit in till Region Västernorrland senast den: 2019-11-30


Visa annons som pdf