Landstingets logo

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Kardiologavdelningen 16 i Sollefteå ingår i länsverksamhet Kardiologi.

Stroke- och rehabavdelning 17 i Sollefteå ingår i länsverksamhet geriatrik, neurologi och rehabilitering.

Vi arbetar nu för att rekrytera fler sjuksköterskor och säkra bemanningen och vårdplatserna vid enheterna. Vi söker dig som är intresserad av att arbeta vid en ort med stort engagemang, där samverkan och alternativa lösningar krävs för att klara vårdens framtida utmaningar.

Vi har ett rekryteringsprojekt för att främja nyrekrytering, behålla befintlig personal, garantera patientsäkerheten samt verka för en god arbetsmiljö. Projektet innebär ett lönetillägg för tillsvidareanställda sjuksköterskor på avd. 16 och avd. 17 på Sollefteå sjukhus under perioden 2019-03-01 till 2020-02-29. För mer information, vänligen kontakta kontaktpersoner i rekryteringen.

I samråd med den sökande har vi även möjlighet att ta ställning till följande rekryteringsförmåner
- Startbidrag
- Bidrag till avbetalning av studielån
- Flyttbidrag

Region Västernorrland söker

Sjuksköterskor till Kardiologen avd 16 och Stroke- rehabavd.17 Sollefteå

Anställning Tillsvidareanställn från och med 2020-01-13 .

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska på kardiologen, avdelning 16 och stroke- och rehabiliteringsavdelningen 17, arbetar du i team med läkare, undersköterskor, arbetsterapeuter och fysioterapeuter. Du ansvarar för patientens omvårdnad, läkemedelshantering och genomförande av beslutad behandling.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska till Kardiologen avd 16 och Stroke- och rehabavdelning 17. Både du som är erfaren sjuksköterska och du som är ny i din yrkesroll kan bidra till vår verksamhet. Här är du en i det multiprofessionella teamet. Hos oss finns möjlighet till kompetensutveckling När du börjar hos oss får du en introduktion och är du nyutbildad deltar du även i vårt fördjupade introduktionsprogram för nyutexaminerade sjuksköterskor som pågår under ditt första år hos oss. I programmet ingår både praktisk träning, teori samt grupphandledning.

Vi har individuell lönesättning, individuella scheman och inom har förvaltningen har vi infört kompetenstrappor för att säkra, behålla och utveckla våra kompetenser för att nå uppsatta mål och ge patienten en säker vård och ett gott bemötande.

Om du är intresserad har du möjligheten att hospitera en eller ett par dagar hos oss.

Vill du vara med och påverka och utveckla våra verksamheter är du varmt välkommen med din ansökan.
Vi tillämpar löpande urval och intervjuer kan påbörjas under ansökningstiden.

Upplysning

  • Enhetschef - Edholm Ann , Telenr: +4662019265
  • Vårdförbundet - Kjellström Birgitta , Telenr: +4662019142
  • Vårdförbundet - Lodin Eva , Telenr: +4662019517

Ansökan

Din ansökan ska ha kommit in till Region Västernorrland senast den: 2019-12-31


Visa annons som pdf