Landstingets logo

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Region Västernorrland söker

Biomedicinsk analytiker till Klinisk Fysiologi, Örnsköldsvik

Anställning Vikariatsanställning från och med 2020-01-07 till och med 2021-01-10 .

Arbetsuppgifter

Kliniskt fysiologiskt laboratorium i Örnsköldsvik ingår i länsverksamhet Kardiologi. Vårt uppdrag är att utföra högkvalitativa undersökningar inom klinisk fysiologi till alla inom vårt upptagningsområde. Hos oss får du varierande arbetsuppgifter då teamet av BMA hjälps åt med de olika undersökningsmetoderna exempelvis arbetsprov, EKO, EEG, perifera cirkulationsundersökningar, spirometrier, bandspelarekg och annan arytmidiagnostik. Enheten ansvarar även för pacemakerverksamheten på sjukhuset. Hos oss bemannas enheten av 7 biomedicinska analytiker, BMA.

När du börjar hos oss får du en individanpassad inskolning och du får möjlighet att arbeta väldigt självständigt men i nära samarbete med våra kardiologer och övriga BMA. Vårt arbetssätt främjar lärande och utveckling vilket resulterar i att du successivt kommer att få ta mer ansvar.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad biomedicinsk analytiker inom antingen klinisk fysiologi alternativt du som har generalistinriktning. Har du fördjupningsutbildningar inom klinisk fysiologi eller kardiologi är det meriterande för tjänsten. Meriterande är även om du har arbetslivserfarenhet av arbete inom vården och framförallt om du arbetat inom klinisk fysiologi. För denna tjänst är god svenska ett krav medan engelska är meriterande.

Du som söker är en initiativtagande och flexibel person. Du arbetar bra med andra kollegor och relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt. För dig är kvaliteten på arbetet viktigt. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Detta är en vikariatsanställning perioden 2020-01-01 - 2021-01-10 med möjlighet till förlängning.

Varmt välkommen med din ansökan!

Upplysning

  • Enhetschef - Löjdström Maria , Telenr: 073-275 33 71
  • Vårdförbundet - Lindahl Eva , Telenr: +4666089180

Ansökan

Din ansökan ska ha kommit in till Region Västernorrland senast den: 2019-12-11


Visa annons som pdf