Landstingets logo

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Vi söker sjuksköterskor till Akutgeriatrisk avdelning 26A i Sundsvall som ingår i länsverksamhet geriatrik, neurologi och rehabilitering.

Akutgeriatrisk avdelning är en akutvårdsavdelning med patientintag dygnet runt. Patienterna är över 65 år och oftast multisjuka. Vi arbetar i team där olika yrkesgrupper samverkar runt patienterna. I dessa ingår förutom läkare, sjuksköterska och undersköterska även arbetsterapeut, sjukgymnast och logoped. Vid behov kopplar vi även in dietist, kurator eller psykolog.

Region Västernorrland söker

Sjuksköterska till Akutgeriatrisk avd 26 A Sundsvall

Anställning Tillsvidareanställn från och med 2020-01-07 .

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska hos oss på Akutgeriatriken får du använda alla dina kunskaper och färdigheter inom professionen. Hos oss blir du en viktig del i det multiprofessionella teamet, som samlas till daglig rond då behovet av samordning och planering kring de geriatriska patienterna är stort. Samverkan med kommun och primärvård är en viktig del i vårt dagliga arbete, till din hjälp har vi en sjuksköterska som arbetar dagtid på avdelningen.

Hos oss finns det goda möjligheter till kompetensutveckling. När du börjar får du en introduktion och är du nyutbildad deltar du även i vårt fördjupade introduktionsprogram för nyutexaminerade sjuksköterskor som pågår under ditt första år hos oss. I programmet ingår både praktisk träning, teori samt grupphandledning. Du kommer också tilldelas en mentor i form av en erfaren sjuksköterskekollega som finns till stöd det första året..

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och gärna med erfarenhet av geriatrisk vård. Både du som är erfaren sjuksköterska och du som är ny i din yrkesroll kan bidra till vår verksamhet. Det är personlig lämplighet och intresse för geriatrisk vård som är av största vikt!

Du har ett gott bemötande, arbetar flexibelt och självständigt då ingen dag är den andre lik. Du trivs med att samarbeta och främjar god teamsamverkan. Tillsammans medverkar vi till att skapa ett gott arbetsklimat på avdelningen och målet är att tillsammans vidareutveckla enheten mot uppsatta mål. Arbetssättet präglas av att ha patienten och patientsäkerheten i fokus.

Vi har individuell lönesättning. Inom förvaltningen arbetar vi med kompetenstrappor för att säkra, behålla och utveckla våra kompetenser för att nå uppsatta mål och ge patienten en säker vård och ett gott bemötande.

Låter detta som en spännande tjänst och en chans för dig att utvecklas? Känner du att detta är din framtida arbetsplats?
Urval och intervjuer sker löpande, så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!


Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Upplysning

  • Enhetschef - Unga Stefan , Telenr: +4660180706
  • Vårdförbundet - Rönnberg Susanne , Telenr: +4660183780

Ansökan

Din ansökan ska ha kommit in till Region Västernorrland senast den: 2020-01-19


Visa annons som pdf