Landstingets logo

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Vi söker nu en undersköterska för tjänstgöring i akutpool med hemavdelning på hjärt- och medicinsk akutvårdsavdelning, avd 1 på Örnsköldsviks sjukhus. För närvarande innebär tjänsten nattjänstgöring.

Region Västernorrland söker

Undersköterska till Akutpool medicinavdelning 1 Örnsköldsvik

Anställning Tillsvidareanställn från och med 2020-02-01 .

Arbetsuppgifter

I poolen jobbar man på 3 olika medicinavdelningar. Man blir bokad för att täcka frånvaro på respektive enhet. I poolen är det 12 anställda som alla jobbar på alla enheter. Man har en hemavdelning och är man inte bokad en dag är det på hemavdelningen man arbetar. I jobbet ingår att utföra sedvanliga undersköterskeuppgifter såsom omvårdnad, medicinska kontroller t.ex. blodtryck, blodprovstagning, kunna sitta vak över patienter. Man jobbar i team med sjuksköterskor, läkare, fysioterapeuter och arbetsterapeuter.

Medicinsk akutsjukvård är ett brett område och man får lära sig väldigt mycket när man arbetar hos oss. Vi har en god arbetsmiljö, erbjuder friskvård eller friskvårdsbidrag. I poolen blir det ett mycket varierat arbete då man jobbar på olika avdelningar. Vi har individanpassad inskolning samt önskeschema vilket ger en möjlighet att välja hur man vill arbeta till en viss utsträckning. Vi arbetar ständigt med att förbättra och utveckla vår verksamhet och patientsäkerhet, kompetensutveckling och arbetsmiljö är några av de frågor vi värdesätter högt.

Vi ser att du ska kunna arbeta 2 av 5 helger, samt dag och kväll enligt behov i verksamheten.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har genomfört vård- och omsorgsprogrammet, inriktning akutsjukvård är meriterande. Du har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.

Det är meriterande om du arbetat inom akutsjukvård tidigare och det är meriterande om du har erfarenhet från att ha arbetat på flertalet avdelningar inom Örnsköldsviks sjukhus då detta är en pooltjänst. Som person ser vi att du har ett gott bemötande samt arbetar flexibelt och självständigt. Vidare har du lätt för att samarbeta och anpassa dig till nya situationer.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi ser fram emot din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Upplysning

  • Enhetschef - Andersson Elin , Telenr: +4666089567
  • Enhetschef - Hallebjer Maritha , Telenr:
  • Kommunal Västernorrland - Olsson Tony , Telenr: +4666089526

Ansökan

Din ansökan ska ha kommit in till Region Västernorrland senast den: 2019-12-08


Visa annons som pdf