Landstingets logo

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Nu söker vi två undersköterskor till kirurgavdelning 15A i Sundsvall.

Vikariaten avser perioderna: 2020-01-01 - 2021-08-31 samt 2020-01-01 - 2020-08-31.

Kirurgavdelning 15A har i nuläget 12 vårdplatser fördelade på två sektioner. Specialiteterna är kolorektalkirurgi och övre gastrointestinalkirurgi. I sektionerna arbetar man i nära samarbete med undersköterskor, sjukgymnast, arbetsterapeut, dietist och läkare utifrån personcentrerad vård. Vi har på avdelningen en fördelning på 50/50 mellan sjuksköterskor och undersköterskor.

Region Västernorrland söker

Undersköterskor till Kirurgavdelning 15A, Sundsvall

Anställning Vikariatsanställning från och med 2020-01-01 till och med 2020-08-31 .

Arbetsuppgifter

Hos oss på kirurgavdelning 15A är vårt mål att alltid utgå från patientens behov och vi strävar efter ett patientnära teamarbete där arbetsuppgifterna är integrerade och medarbetarna kompletterar varandra. Vi erbjuder ett spännande och omväxlande arbete där du kommer att få vara delaktig i enhetens utvecklingsarbeten.

När du börjar hos oss får du en individanpassad inskolning som bidrar till att du får en bredd i din roll som undersköterska. Vi använder oss av en arbetstidsmodell kopplat till ett poängsystem som ger ledig tid direkt kopplad till andel obekväm arbetstid. Schemat läggs efter önskemål tillsammans i arbetsgruppen. Hos oss kommer du att arbeta två helger av fem.

Med en anställning hos oss ger vi dig möjligheten att, genom bland annat internutbildningar, specialisera dig inom kirurgi. Du kommer även ha möjlighet till kompetensväxling vilket innebär att vissa arbetsuppgifter som vanligtvis sjuksköterskor utför kommer du som undersköterska att utföra.

Kvalifikationer

Vi söker nu dig som är utbildad undersköterska med inriktning akutsjukvård. Goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift är ett krav för vikariatet. Har du tidigare erfarenhet från somatisk vård och/eller kirurgisk erfarenhet, är det meriterande.

Du som söker är en trygg, stabil och noggrann person. Du planerar, organiserar och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt och du har en god samarbetsförmåga. För dig är kvalitet på arbetet viktigt.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

När du inkommer med din ansökan skall du bifoga dina betyg samt examensbevis/diplom.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Upplysning

  • Enhetschef - Lampinen-Jonsson Agnetha , Telenr: +4660181542
  • Kommunal Västernorrland - Hammarstedt Birgitta , Telenr: 060-18 13 93

Ansökan

Din ansökan ska ha kommit in till Region Västernorrland senast den: 2019-12-08


Visa annons som pdf