Landstingets logo

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Arbetsterapin vid Sundsvalls sjukhus inom länsverksamhet geriatrik, neurologi och rehabilitering har verksamhet inom specialiserad sluten- och öppenvård.

Vi söker nu arbetsterapeuter för vikariat sommaren 2020 med ev. möjlighet till förlängning.

Region Västernorrland söker

Arbetsterapeuter sommarvikariat Sundsvalls sjukhus

Anställning Vikariatsanställning från och med 2020-06-08 till och med 2020-08-23 .

Arbetsuppgifter

Arbetsterapeuter utreder och behandlar konsekvenser av sjukdom/skada som påverkar förmågan att utföra vardagliga aktiviteter inom områdena personlig vård, boende, arbete/studier och fritidssysselsättning. Placering inom verksamheten erbjuds i dialog med sökande. Du som är ny arbetsterapeut hos oss erbjuds erfaren handledare.

Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad arbetsterapeut, gärna med yrkeserfarenhet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga liksom god förmåga att arbeta självständigt, såväl som i team.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Urval och intervjuer kan påbörjas under ansökningstiden.

Välkommen med din ansökan!


Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Upplysning

  • Enhetschef - Sandquist Maria , Telenr: +4660182010
  • Sveriges Arbetsterapeuter - Burström Anna-Lena , Telenr: +4660145600

Ansökan

Din ansökan ska ha kommit in till Region Västernorrland senast den: 2020-03-15


Visa annons som pdf