Landstingets logo

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villkor. Vi erbjuder allmäntandvård, sjukhustandvård och har specialisttandvård inom en rad olika områden.

På Folktandvården Nacksta är vi 18 medarbetare fördelat på tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor. Folktandvården Nacksta ligger i utkanten av Sundsvall och det är goda bussförbindelser till kliniken.

Region Västernorrland söker

Tandsköterska till Folktandvården Nacksta

Anställning Tillsvidareanställn från och med 2020-01-07 .

Arbetsuppgifter

Som tandsköterska hos oss är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att assistera åt både tandläkare och tandhygienister. Du kommer också att arbeta med pass där du samarbetar med tandhygienist och tandläkare. Det finns även möjlighet att jobba med barntandvård där du hjälper till med profylax. Du har även möjlighet att delta i receptionsarbete, som exempelvis tidsbokning av patienter.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad tandsköterska. Meriterande är om du har tidigare erfarenhet av tandsköterskeyrket, alternativt om du har erfarenhet inom något serviceyrke.

Som person ser vi att du är lugn, stabil och att du kan skilja på det personliga och det professionella. Du kan fokusera och vara kontrollerad i en stressig situation. Vi ser även att du har en bra samarbetsförmåga och är lösningsfokuserad. Du har en god vilja att hjälpa andra, både kollegor och patienter. Viktigt är att du kan uttrycka dig i svenska, i både tal och skrift.

Vi är en klinik med mycket bra sammanhållning där all hjälps åt oavsett yrkesroll. Hos oss finns goda möjligheter för vidareutveckling i form av internutbildningar. Vi erbjuder dig friskvårdsbidrag.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

Låter detta intressant?

Varmt välkommen med din ansökan!

Upplysning

  • Enhetschef - Wahlén-Nordlund Ingela , Telenr: +46 70 354 38 64
  • Vision - Arvidson Anna , Telenr: 070-393 17 22

Ansökan

Din ansökan ska ha kommit in till Region Västernorrland senast den: 2019-12-15


Visa annons som pdf