Landstingets logo

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villkor. Vi erbjuder allmäntandvård, sjukhustandvård och har specialisttandvård inom en rad olika områden. Kliniken i Ånge ingår i ett större verksamhetsområde som präglas av gott samarbete på och mellan arbetsplatserna, med ett positivt och inspirerande arbetsklimat.

Region Västernorrland söker

Tandsköterska till Folktandvården, Ånge

Anställning Vikariatsanställning från och med 2020-01-02 till och med 2020-06-28 .

Arbetsuppgifter

Du kommer till en klinik där du kommer att samarbeta med erfarna kollegor och oavsett om du är erfaren eller nyexaminerad kommer du att få bra introduktion och handledning. Vi kan erbjuda dig varierande arbetsuppgifter där du får arbeta med både barn och vuxna. Vi arbetar med teamtandvård där din roll är att assistera tandhygienist och tandläkare. Du utför även sterilarbete. Det finns goda utvecklingsmöjligheter hos oss inom Folktandvården och vi arbetar med väl förankrade värdegrunder.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad tandsköterska och behärskar svenska i tal och skrift. Dina personliga kompetenser är viktiga för oss, du ska vara noggrann och väl medveten om mål och kvalitetsstandard och lägger stor vikt vid att leva upp till dessa. Du bör även var ansvarstagande och ha kunden i fokus. Du har ett gott bemötande, arbetar flexibelt och självständigt samt främjar god teamsamverkan och samarbete. Du har en helhetssyn och ser till hela verksamhetens bästa i agerande och beslut.

Varmt Välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Upplysning

  • Enhetschef - Hansson Helena , Telenr: +4670-5714409
  • Vision - Arvidson Anna , Telenr: 070-393 17 22

Ansökan

Din ansökan ska ha kommit in till Region Västernorrland senast den: 2019-12-13


Visa annons som pdf