Landstingets logo

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Under första halvan av 2020 kommer ett pilotprojekt inom Vårdnära Service, VNS genomföras på 3 vårdavdelningar på Sundsvalls Sjukhus. Vi behöver därför bemanna upp avdelningsköken med köksbiträden som dagligen utför sysslor i köken.

Region Västernorrland söker

Köksbiträde till Vårdavdelning på Sundsvalls sjukhus

Anställning Allmän visstidsanst från och med 2020-01-01 till och med 2020-05-31 .

Arbetsuppgifter

Som köksbiträde på avdelningskök arbetar du med beredning av frukost, mellanmål och kvällsmål. Du ansvarar för beställning och servering av frukost, lunch och middag. Måltiderna levereras från produktionsköket på respektive ort. I rollen ingår även rengöring/städning av kök, diskning, bakning och att hålla allmänt god trivsel i kök och dagrum. Som köksbiträde ansvarar man också för avdelningskökets egenkontrollrutiner gällande livsmedel och hygien. Du jobbar i nära samarbete med undersköterskor och sjuksköterskor.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har utbildning inom kök och restaurang eller annan utbildning och/eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig, Fullgjort gymnasium är ett krav. Det är meriterande om du har erfarenhet från arbete med kundbemötande och service. Datorvana krävs då beställningar görs via webbportal. Du behöver behärska svenska språket i tal och skrift.

Som person är du serviceinriktad, ansvarsfull, stresstålig och har en god förmåga att arbeta självständigt. Vi ser också att du är flexibel då arbetsuppgifterna kan komma att förändras något under pågående pilotprojekt. För att lyckas i rollen krävs det att du har en god samarbetsförmåga och vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Det är en tidsbegränsad anställning under perioden januari-maj 2020 med startdatum början av januari. Sysselsättningsgraden är 70-80% och det kan finns möjlighet till extraarbete. Under projektet kommer tjänsten innefatta helgtjänstgöring varannan helg.

Urval och intervjuer kan ske löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Upplysning

  • Enhetschef - Söderqvist Anneli , Telenr: +4660181594
  • Kommunal Västernorrland - Borgelin Anders , Telenr: 060-181865

Ansökan

Din ansökan ska ha kommit in till Region Västernorrland senast den: 2019-12-17


Visa annons som pdf